Oldal kiválasztása

Hogy kerülhet felébe egy szolgáltatás?

2019.09.24.

Lehet valamit fél áron adni, csak azért mert 2 héttel korábban vásárolok? 

Nem örülök a kamu árakciós ajánlatoknak, mert sokan nálam is alkudozással próbálkoznak. És bevallom őszintén, nem is értem ezeket az ajánlatokat. Van egy szolgáltatás, egy rendezvény, egy termék, aminek  van egy bekerülési költsége. Terembérlet, előadók díja, marketing, nyersanyag, szállítás… Melyiknék melyik.

Amennyiben a termék/szolgáltatás normál ára biztosítja a profitot, akkor hogy a fenében éri meg fél áron adni bármit is? Korrekt árazás mellett, fél áron ugyanis tuti bukta kell, hogy legyen. Ha viszont fél áron is megéri valamit eladni, akkor mocskos nagy hazugság van a háttérben.

Értem én, sürgessük a vevőt, legyen neki olyan érzése, hogy ha nem vásárol minél gyorsabban, akkor nagyon rá fog fázni. Pedig valójában át van verve, mert egy olyan szolgáltatást akarnak rásózni látszatkedvezménnyel, ami valójában nem is ér annyit, amennyire hirdetik.

Mert akkor féláron ugye veszteséges lenne. Vagyis a „hülye vagy ha lemaradsz” nem is igaz, hiszen a szervező  a hülye, mert fél áron adja a rendezvényét, ami így tuti bukó.

Biztos vagyok benne, hogy akkor is kellően magas a profit, ha az akciós áron, már a kampány első napján sikerül értékesíteni az összes jegyet, eladni az összes terméket. Máskülönben mi a fenéért csinálnák

Tényleg vannak olyan hülyék, akik beveszik ezt az olcsó trükköt? Aki ugyanis 20%-nál nagyobb kedvezményt tud adni, az biztosan hazudik a szolgáltatás valódi áráról.

Nálam ezért nincs se árakció, se alkudozás, mert az árak úgy vannak kialakítva, hogy biztonsággal el tudjon készülni a vállalt feladat, ki tudjam fizetni a kötelező költségeket és maradjon egy egészéges profit, ami mellett nem okoz gondot a napi sajtoszsömle beszerzése.

A konkrét árakról és az árazásról egy másik videóban hamarosan beszélni fogok.